Golfreizen naar de Algarve zijn onze specialiteit. Onze medewerkers hebben alle een passie voor golf en weten exact wat nodig is voor een onvergetelijke golfvakantie in het zuiden van Portugal. Voordelige en exclusieve  Algarve golfhotels, een groot aantal Algarve golfpakketten en speciale greenfee aanbiedingen, behoren tot onze service zowel als het organiseren van auto verhuur en luchthaventransfers. 

Om U kosten en ongemak te besparen kunt u bij  Portugal Golf Reizen voordelig golfsets huren en direct naar uw Algarve accommodatie laten brengen. Met oa. complete Callaway, Ping, Titleist en Taylormade sets, speelt u met de hoogste kwaliteit samengestelde golftassen.

De Portugal Golf Reizen pakketten bestaan uit de mooiste golfbanen van Portugal, zoals Monte Rei, O'Connor jnr, Quinta do Lago, Palmares en the Old Course in Vilamoura. Met onze specifieke en goedkope Algarve golfpakketten bent u zeker van uw starttijden voor de vakantie begint.

Al onze Algarve hotels en golfbanen liggen in een kort bereik. Enkele golfhotels liggen direct bij de golfbaan. Vanwege het rustige verkeer in de Algarve komt U overal ontspannen en tevreden binnen 35 minuten aan.

Met 300 zonnendagen en een zeer aangenaam zuid-Europees winterklimaat zijn de spectaculaire Algarve golfbanen het hele jaar door bespeelbaar.
De meeste golfbanen liggen dicht bij zee met prachtige uitzichten en zijn voor iedere golfer een plezier. Voor elk niveau en budget zijn er verschillende mogelijkheden naar genoegen te golfen. Daarom is en blijft de Algarve een van de populairste golfbestemmingen in heel Europa. Vroeg plannen en boeken raden wij U zeer aan. 

Portugal Golf Reizen belooft u een compleet georganiseerde en ontspannende golf vakantie geheel naar uw wensen gericht. Voor en na uw Algarve golfronde helpen en adviseren wij U graag met algemene informatie betreffende de Algarve.
 Portugal Golf Reizen
Best Golf Destination 2016  
Awarded Nov 2017
      Portugal Golf Reizen
+351 289 302 087
+351 289 302087
© 2015 Portugal Golf Reizen
quinta das fontainhas
PT 8365-201
Pêra
+351 280 314 377
info@algarvegolfhotel.com